-
Gaminimo laikas25 min
-
Porcijų skaičius1
-
Peržiūros
Po savaitgalio, kurio metu gal kiek atsipalaidavome, grįžtame į vėžes ir pietums, bei kitiems valgymams toliau gaminamės patiekalus, kurie yra sveikesni ir duoda organizmui daugiau naudos.
Šį kartą gaminau nelabai spalvingą ir ryškų, bet tikrai skanų patiekalą: vištienos kukuliukus su feta sūrio įdaru ir žiediniais kopūstais.
Maistinė vertė:
Kcal 1 porcijoje – 420,36 KCal
Baltymų – 38,60 g.
Angliavandenių – 13,03 g.
Riebalų – 24,62 g.
Kcal 1 porcijoje – 420,36 KCal
Baltymų – 38,60 g.
Angliavandenių – 13,03 g.
Riebalų – 24,62 g.
Ingredientai
Vištienos kukuliukai su feta sūrio įdaru
Žingsniai
Žingsnis 1
Vištienos faršą sumaišome su kiaušiniu, druska ir krakmolu.
Žingsnis 2
Iš fetos suformuojame maždaug 7-8 kamuoliukus.
Žingsnis 3
Žiedinį kopūstą supjaustome smulkiais gabalėliais ir apibarstę bulvių prieskoniais dedame į keptuvę ir kepiname. Aliejaus tam visai nereikia, nes iš žiedinio kopūsto išsiskiria drėgmė ir kopūstas keptuvėje troškinasi ir apskrunda.
Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę (taip pat be aliejaus) dedame maždaug po pusė šaukšto vištienos faršo masės ant viršaus dedame po fetos rutuliuką ir ant viršaus dar pusė šaukšto vištienos faršo. Apkepiname iš abiejų pusių, kol gražiai gelsvai apskrunda.
Skanaus!
Palikite apžvalgą